Milujete relax pri vode? Vodný park Bešeňová vám ho poskytne aj počas zimy - Tatranskí rytieri

Ak máte radi kúpanie a oddych pri vode, vôbec sa nemusíte obmedzovať len preto, že sa vonku ochladilo. To, že v našom klimatickom pásme nie je leto po celý rok predsa neznamená, že si ho nemôžeme urobiť sami, no nie? Zabudnite teda na chladné počasie a zamierte na miesto, ktoré vám poskytne perfektný relax pri vode aj počas zimy. Vítame Vás v Bešeňovej!

Milujete relax pri vode? Vodný park Bešeňová vám ho poskytne aj počas zimy

Zdroj: www.besenova.com

 

Vodný park Bešeňová si právom vybudoval označenie termálne srdce Liptova. Je totiž najväčším a najkomplexnejšie vybaveným vodným parkom v tomto regióne, ktorý zároveň patrí medzi najkrajšie a najnavštevovanejšie regióny Slovenska. Okrem príjemného oddychu pri vode tu na vás čaká aj množstvo zaujímavých miest, či už prírodných alebo historických, ktoré vo vás zanechajú príjemné spomienky a bohaté zážitky. Medzi najnavštevovanejšie patrí napríklad Vlkolínec so svojou jedinečnou architektúrou či Liptovská Mara spolu s múzeom keltského osídlenia v Havránku. V zime tu svoj pobyt môžete ozvláštniť lyžovačkou v jednom z najlepších lyžiarskych stredísk na Slovensku – Jasná – Nízke Tatry. Jednoducho povedané, región Liptov ponúka množstvo príležitostí, ktoré môžete pri svojom pobyte využiť.

Milujete relax pri vode? Vodný park Bešeňová vám ho poskytne aj počas zimy

zdroj: https://www.visitliptov.sk

 

Zaujímavou a až lákavo pokojnou je aj samotná obec Bešeňová nachádzajúca sa priamo v srdci Liptova. Okrem krásneho prostredia je výnimočná aj svojím bohatstvom termálnych prameňov. Celkovo tu nájdeme 14 druhov prameňov, ktoré, vďaka svojej kvalite a silnej koncentrácii minerálnych látok, patria do kategórie najvzácnejších minerálnych prameňov na Slovensku. Termálny prameň, ktorý položil základ práve pre Vodný park – Bešeňová bol objavený vďaka 1998 m hlbokému vrtu z roku 1987, z ktorého vytryskla voda s teplotou 60,5 °C. Táto je okrem svojich liečivých účinkov známa aj svojou charakteristickou hnedočervenou farbou.

Milujete relax pri vode? Vodný park Bešeňová vám ho poskytne aj počas zimy

zdroj: https://relaxos.sk

 

Ak radi relaxujete, Vodný park Bešeňová bude miesto ako stvorené pre vás! Kým v lete je komplex zameraný na rodiny s deťmi, ktoré sa sem chodia do sýtosti vyšantiť, v zime je skôr zameraný na relax a regeneráciu s možnosťou využitia wellness&spa, masáží, procedúr a všetkého, pri čom si vaše telo dokonale oddýchne. Aj preto je ako stvorený na zimnú dovolenku, v rámci ktorej si každý z rodiny príde na svoje. A kým deti budú šantiť v bazénoch, užívať si jazdu toboganmi a baviť sa všelijakými atrakciami, vy sa môžete odovzdať do rúk profesionálov a dopriať vášmu telu dokonalý relax, za ktorý sa vám zaručene poďakuje. Po takomto slastnom oddychu sa už pýta len dobrý a pokojný spánok, ktorý si môžete užiť v jednom z tunajších hotelov. Výhodou je, že sa nachádzajú priamo v areáli vodného parku, takže nemusíte vôbec nikam cestovať. Hotel Bešeňová*** vám napríklad poskytne perfektnú rodinnú atmosféru a GaleriaThermal Bešeňová**** zas o niečo viac posunie latku luxusu smerom k vašej absolútnej spokojnosti. Stačí silen vybrať podľa toho, ktorej možnosti ste viac naklonení. Nech už si však vyberiete ktorúkoľvek z nich, určite uvítate zaujímavé zľavy, ktoré môžete vďaka vernostnému programu GoPass využívať nielen v celom areáli Vodného parku Bešeňová, ale aj na mnohých ďalších miestach v celom Liptovskom regióne.

 

Ak teda nemáte plány na najbližší voľný víkend alebo ste na Liptove ešte nikdy neboli, práve teraz je správny čas zmeniť to. Uvidíte, že vás napriek chladnému počasiu zaujme svojou jedinečnou atmosférou a rozprávkovým prostredím, ktoré si úplne zamilujete.

Milujete relax pri vode? Vodný park Bešeňová vám ho poskytne aj počas zimy

zdroj: https://www.besenova.com